Základná potravinárska legislatíva
Bírošová Lucia , Lukačka Juraj , Bírošová ZuzanaDostupnosť : Vypredané Externý sklad Skladom
Vysokoškolská učebnica je primárne určená pre študentov Fakulty chemickej a potravinárskej technológie STU so zameraním na potravinárstvo a výživu, ale aj pre širšiu verejnosť. Je však koncipovaná tak, aby poskytla základné informácie v oblasti národnej, ale predovšetkým komunitárnej legislatívy potravín najmä pre laikov v oblasti práva a zároveň poskytla dostatočné informácie v tejto oblasti. Nakoľko legislatíva neustále prechádza zmenami, informácie uvedené v učebnici sú aktuálne v roku vydania. Určité zmeny a novelizácie vzhľadom na potreby spotrebiteľa, potravinového reťazca, bezpečnosti potravín a podobne nie sú vylúčené.
Vlastnosti knihy
- Edícia: Vysokoškolská učebnica
- Vydanie číslo: 1.
- Vydanie rok: 2020
- Väzba: V2
- Počet strán: 103
- Rozmer [mm/formát]: B5
- ISBN: 978-80-227-5021-9