Laboratórne cvičenie z analýzy tukov, olejov a ich sprievodných látok
Kreps František , Schmidt ŠtefanDostupnosť : Vypredané Externý sklad Skladom
Publikácia Laboratórne cvičenie z analýzy tukov, olejov a ich sprievodných látok sa zameriava na analýzu tukov, ich oxidačných produktov a sprievodných látok. Sú v nej uvedené princípy a postupy základných metód hodnotenia chemických a fyzikálnych vlastností tukov, ale aj niektoré progresívne metódy analýzy tukov. Uvedená teória pomáha lepšie pochopiť vzťah medzi zložením mastných kyselín, obsahom ich oxidačných produktov a obsahom sprievodných látok, (vitamínov, fytosterolov, fosfolipidov a podobne) v súvislosti so stabilitou tukov a ich vplyvom na ľudské zdravie. Poznatky uvedené v tejto učebnici pomôžu budúcim potravinárskym inžinierom porozumieť základným princípom analýzy tukov, ktoré budú môcť neskôr aplikovať vo výrobnej praxi.
Ďalšie informácie a ukážkové strany z knihy nájdete na našom Facebooku TU.
Vlastnosti knihy
- Edícia: Skriptá
- Vydanie číslo: 1.
- Vydanie rok: 2019
- Väzba: V2
- Počet strán: 183
- Rozmer [mm/formát]: A4
- ISBN: 978-80-227-4906-0