Prediktívna potravinárska mikrobiológia a hodnotenie rizika
Ačai Pavel , Valík ĽubomírDostupnosť : Vypredané Externý sklad Skladom
Učebnica približuje súčasné vedecké pohľady na zabezpečenie mikrobiologickej bezpečnosti potravín, koncept prediktívnej mikrobiológie a mikrobiologického hodnotenia rizika.
Okrem nevyhnutných teoretických základov je v učebnici uvedené množstvo matematických modelov, príkladov, výpočtov a úloh, ktoré pomôžu študentom zvládnuť rovnomenný predmet v ich inžinierskom alebo doktorandskom štúdiu na FCHPT STU v Bratislave a významne prispejú k vytváraniu ich moderného pohľadu na bezpečnosť potravín v potravinovom reťazci.
Vlastnosti knihy
- Edícia: Vysokoškolská učebnica
- Vydanie číslo: 1.
- Vydanie rok: 2020
- Väzba: V2
- Počet strán: 309
- Rozmer [mm/formát]: B5
- ISBN: 978-80-227-5050-9